MUZIEK Een overzicht van de muziek van Jan Leyers

MUZIEK

 

SOULSISTER

 

BEKIJK OOK

Videoclip 'Honger in de stad'

NIEUW ALBUM - BELUISTER DE PREVIEWS

Het nieuwe album van Jan Leyers is vanaf nu overal te koop.

Beluister hieronder alle previews uit het nieuwe album:

NIEUW ALBUM - 'Helder'
11
AUG
2015

Op 24 augustus komt het eerste Nederlandstalige album van Jan Leyers uit. Het heet Helder en bevat naast de eerder uitgebrachte singles Alles komt in orde en Broeder tien nieuwe nummers. Jan componeerde, arrangeerde en produceerde alle tracks zelf. Gastmuzikanten zijn o.m. Tom Vanstiphout op gitaar, Marc Bonne op drums en de strijkers van het Chamber Orchestra of Belgium. De titelsong van het album komt op 17 augustus uit als single.

NIEUWE SINGLE - 'Broeder'
28
MAA
2015

De nieuwe single van Jan Leyers heet Broeder. Het is een donker nummer, waarin Mongoolse violen en een eenzame mandoline een dreigende, bijna hypnotische sfeer oproepen. Radio 1 heeft het nummer meteen op de playlist gezet. Vanaf maandag zal je Broeder dan ook geregeld op die zender kunnen horen.

Download de songtekst (PDF)

DOWNLOADEN VIA iTUNES

'Alles komt in orde'
31
AUG
2014

Jan Leyers schreef vijftien nieuwe Nederlandstalige liedjes. Over de zin van het leven in het algemeen en dat van hemzelf in het bijzonder. Over nieuwe schoenen en de maagd Maria, over ridders met rugpijn en de laatste bus naar Boom. De eerste single uit dit nieuwe repertoire heet Alles komt in orde en komt op 1 september uit. Een album volgt later dit najaar. Vanaf half september trekt Jan met zijn nieuwe nummers ook naar de zalen, alleen gewapend met zijn stem en zijn gitaar.

Download de songtekst (PDF)

DOWNLOADEN VIA iTUNES

© JANLEYERS.BE | All Rights Reserved | Website by BAS10